Ons verhaal

We zijn van nul gestart, met een bakfiets. Vandaag hebben we een sterk gemotiveerd team van medewerkers, een eigen loods in Hoeilaart en verschillende elektrische bestelwagens. 


Ons duurzaam initiatief

We zijn heel fier op onze positieve verandering 
die we dagelijks met ons team realiseren.

+6 jaar
Glazen drank flessen aan huis

 +2.000.000
Plastic afval flessen vermeden

0 gram CO2
Elektrische bestelwagens

Wie zijn we?  

We zijn Tim & Bea, een familie uit Hoeilaart (VL-Brabant) met 2 kinderen, Leander en Enya. We hebben Flex-Delivery opgestart vanuit onze garage in 2016. Vandaag zijn we uitgegroed tot een team van jonge gepassioneerde medewerkers, die zich dagelijks met de glimlach inzetten voor al onze klanten.

Onze visie  

We creëren verandering en zorgen ervoor dat je drank leveringen voortaan ecologischer en comfortabeler kunnen gebeuren!

De voordelen? 

Geen plastic flessen, geen afval meer van plastic verpakking, gratis aan huis levering en niet meer zelf sleuren of in- en uitladen van drank pakken. Dit alles aan scherpe prijzen! Dit zijn de producten en de dienstverlening, dat families al geruime tijd op wachten en daarom is er een sterke interesse!

Na verschillende families gesproken te hebben, werd het duidelijk dat het toenemende plastic afval een echt probleem vormt. Zo hebben we het idee opgevat om de traditionele melkboer ronde te innoveren. Wij leren het drankverbruik van onze klanten en stellen een volgende levering voor, wanneer ze iets nodig hebben, zo hoeft men niet steeds opnieuw te bestellen en valt men niet zonder voorraad. Dit alles door gebruik te maken van 100% elektrische voertuigen uit zorg voor onze leefomgeving.

Zo hebben we met alle families samen reeds miljoenen plastic flessen vermeden in enkele dorpen, een waar succes!

Tot binnenkort!

Tim & Bea